MAKE UP 35+ FOND DE TEN MATIFIANT 35+ CU LIFTING 30ML

Evaluat la 4.97 din 5 pe baza a 39 de evaluări ale clienților
(39 de recenzii clienți)

MATTING MAKE-UP 35+ Fond de ten matifiant 35+ cu lifting 30ML

  • asigura matifiere de durata
  • mascheaza imperfectiunile si ridurile
  • nu incarca tenul
  • hidrateaza si catifeleaza pielea
  • ofera acoperire medie spre mare.

66.50lei 48.99lei

Golește
66.50lei 48.99lei
MAKE UP 35+ No.1 No.1 No.2 No.2 No.3 No.3
Clear selection
Descriere

MATTING MAKE-UP 35+ Fond de ten matifiant 35+ cu lifting 30ML

Fondul de ten matifiant MAKE UP 35+ LAMBRE pe baza de siliconi ce uniformizeaza instant si niveleaza ridurile minore si porii mariti, asigurand un ten vizibil mai tanar, mai catifelat si fara imperfectiuni. Fondul de ten are o textura fina, cremoasa si se aplica foarte usor pe toata suprafata tenului si nu incarca excesiv tenul. Destinat tuturor tipurilor de ten, chiar si sensibil.Ambalajul tip AIRLESS faciliteaza utilizarea integrala si economa a fondului de ten, exclude contaminarea cu microbi si factori nocivi.

Pompa airless protejeaza mai bine continutul produselor, impiedicandu-le de expunerea excesiva la aer, creşte valabilitate produsului pana la 15% mai mult. Sticla airless este fără tub de imersie, dar mai degrabă o diafragma care se ridica pentru a evacua produsul. La prima utilizare, e necesar sa se apese pompa de cateva ori, pana se creeaza un efect de vid.

Recomandare: Combinat cu alte produse cosmetice baza de machiaj Supreme Primer si pudra, vei obtine un machiaj mai rezistestent, un machiaj profesionist. Vei ramane incantata de rezultatul obtinut!

Mod de utilizare: Se va aplica in patru zone: frunte, obraji, coloana nasului si barbie. Apoi raspandeste catre exterior la fel cum ai proceda pentru o crema. Aplica-l cu o pensula si/sau intinde-l cu degetele pentru un look natural.

* Oferim Mostre cu nuantele disponibile la orice comanda.

Loading...